SI   EN   DE

PRIHRANEK ENERGIJE

Prezračevalni sistem z vračanjem toplote AIRDOO AGRO vam prihrani kar do 70% energije na posamezni cikel. Toplota notranjega, odpadnega zraka, ogreje zunanji svež in čist zrak.

S tem sistemom ohranimo tudi do 100 MW energije, ki bi jo s klasičnim prezračevanjem izgubili, kar neposredno poviša vaš zaslužek.

ZDRAV RAZVOJ IN HITREJŠA RAST

Prezračevalni sistem z vračanjem toplote AIRDOO AGRO vzdržuje optimalne vzrejne pogoje skozi ves vzrejni cikel. AIRDOO AGRO prezračuje na podlagi dejanskih pogojev, ki so v hlevu, in s tem nadzoruje stroške zračenja in ob enem zagotavlja zdrav življenjski prostor za živali. Piščanci so bolj zdravi, hitreje rastejo, se bolje počutijo, manj je pogina, meso je boljše kvalitete.

ZMANJŠANJE VLAGE V HLEVU

Prezračevalni sistem AIRDOO AGRO pravilno dovaja svež zunanji zraka v hlev; s tem se vlaga zmanjša kar za do 25 %. To pomeni, da je stelja suha, piščanci imajo manj nožnih žuljev, obolenj in bolj prezračeno perje.
MANJ SMRADU

AIRDOO AGRO ima fino prašne filtre, ki zadržijo celo bakterije in viruse. Filtri zaustavijo ves prah, ki je glavni prenašalec smradu v okolje. Lahko pa izberete tudi oglene filtre, ki aktivno lovijo smrad. Sistem z svojim delovanjem zmanjša tudi nastanek amonijaka za 30% in še dodatno poskrbi za manjši iznos smradu v okolico.PRILALOGITEV VSAKEMU HLEVU

Vemo, da je vsak hlev specifičen po svoji obliki, izgradnji, načinu ogrevanja in ventiliranja. Zato je prezračevalni sistem AIRDOO AGRO prilagojen za vsak hlev posebej. Pripravimo vam poseben program, specifičen za vaš hlev in okolje na način, ki zmanjša strošek ogrevanja in maksimira zaslužek. Tako je sistem optimalen in vam omogoča kar največjo energetsko učinkovitost in piščancem ter okolju prijazno vzrejo.