SI   EN   DE

Računalnik AIRDOO je edini slovenski proizvod za pametno kmetovanje na področju vzreje perutnine. Samodejno zaznava več kot 30 različnih parametrov prireje perutnine in zagotavlja optimalne pogoje za živali v hlevu.

 

AIRDOO računalnik je pametni sistem, zmožen učenja samega sebe, tako da se prilagodi na specifičen hlev, mikroklimo okolice in vašim željam. Posledično se poveča prirast in zdravje živali ob manjši porabi energentov.

AIRDOO računalnik upravlja z vsemi sistemi v hlevu (hranjenje, pitje, ventilacija, ogrevanje, hlajenje in luči), tako jih lahko optimalno usklajuje in prilagaja. Celovit sistem, kot je računalnik AIRDOO, najhitreje zazna vse nezaželene spremembe, na katere vas tudi opozori. Vsi alarmi sistemi so integrirani v sistem; s priklopom računalnika na internet dobite možnost alarmiranja na telefon.

Ob izpadu energije je v sistem integrirana baterija, ki zagotavlja pravilno osnovno delovanje hleva ob vseh vremenskih razmerah. Prav tako je digitalni temperaturni senzor podvojen z mehanskim za dodatno varnost.


Za še več informacij nas kontaktirajte na info@airdoo.si.