SI   EN   DE


BREZ SKRBI


Vodimo vam celoten projekt izgradnje hleva. Pripravimo vam projektne mape za pridobivanje gradbenega dovoljenja in subvencij, postavimo stavbo in vgradimo opremo. Poznamo točen protokol gradnje in dobavne roke naših partnerjev. Projekt začetka gradnje do prve vhlevitve se tako občutno skrajša, vas pa razbremenimo skrbi pogajanj z različnimi izvajalci, njihovih prihodov, rokov ter kvalitete izdelave. Smo lokalni izvajalec, ki vam bo vedno na voljo.


CELOTNA OPREMA


Izberete si lahko opremo po vaših željah, in sicer se lahko odločate med vsemi večjimi proizvajalci hlevske opreme, preverjene kvalitete in EU porekla. Možne so tudi kombinacije, tako da od vsakega res dobite le najboljše. Smo popolnoma neodvisni, zato vam bomo nepristransko svetovali in skupaj našli rešitev, ki je najprimernješa za vas.


PO VAŠIH ŽELJAH


Projekt prilagodimo vašim potrebam in željam. Tako lahko izbirate med različnimi načini prezračevanja, ogrevanja in vodenja hleva. Vam pa kot prvi v Sloveniji ponujamo popolnoma samozadosten hlev. To pomeni, da nimate nobenih stroškov ogrevanja in električne energije med samo rabo hleva. Za več informacij izpolnite obrazec, vas pokličemo.